Ik heb altijd meerdere gebruikte zadels op voorraad. Overwegend dressuurzadels maar ook geregeld springzadels!

Vraag gerust naar het huidige aanbod. Het kan voorkomen dat niet alles op de site staat. Ook voor andere vragen mag u altijd contact opnemen. 
Ziet u een zadel of zadels die u bevallen dan mag u mij bellen/appen of mailen. Hieronder staan de mogelijkheden wat betreft passen van een zadel(s). Ik ben geen zadelpasser. Weet in grote lijnen waar op te letten. Maar is uiteraard toegestaan (graag zelfs) om met uw eigen zadelmaker te passen. 

1) ik kom bij u langs en neem mee waar uw intresse naar uit gaat. Ik neem de tijd om u te laten passen/proberen. Als ik vind dat zadel niet goed ligt zal ik dat wel even melden. Ik kijk graag met u mee. U mag uiteraard (graag zelfs) iemand mee laten kijken zoals bv instructrice of zadelmaker/passer. 

Kosten voor het langskomen zijn:

Tot 25 km -- 25-

Tot 40 km -- 35,-

Alles erboven in overleg. Het bedrag is gebaseerd op reiskosten en de tijd die erin gaat zitten. Bij meerdere klanten op een plek zullen we ook eerst overleggen welke vergoeding redelijk is gezien dat ik dan ook langer aanwezig ben. Maar zul je altijd in verhouding goedkoper uit zijn omdat het bedrag dan gedeeld kan worden


2) u mag met uw paard bij mij op stal langskomen. En er kan dan gepast en geprobeerd worden waar uw intresse naar uit gaat. Ook hier mag u uiteraard iemand mee laten kijken.

3) u mag een zadel als u het betaald ophalen en meenemen. U kunt het dan zelf op uw gemak thuis passen en proberen. Bij niet passen mag het zadel binnen 2-3 dagen retour (of anders bespoken) en krijgt u uw geld terug mits zadel onbeschadigd natuurlijk. Indien gewenst kan aankoopbedrag en gemaakte afspraken even op papier gezet worden. 

4) bij voorkeur heb ik dat u het zadel live eerst ziet en voelt/probeert maar indien gewenst kan een zadel verzonden worden. Wel alleen aangetekend U maakt dan het bedrag over en zodra het bedrag bij mij bijgeschreven is verzend ik het zadel en ontvangt u track en trace code. Ik verzend met post nl en naar belgie met GLS of Dpd. Ik draag er zorg voor dat het keurig beschermd verpakt is. Ik ontvang ondanks dat het aangetekend is graag een berichtje als het ontvangen is. Verzonden is verkocht en op eigen risico koper. 

Inruilen doe ik in principe niet maar ligt er een beetje aan wat u in de aanbieding heeft. Wel moet u eraan denken dat u dan een lagere prijs zult krijgen dan wanneer u hem zelf zou gaan verkopen. 

Het is ook mogelijk om u zadel bij mij neer te hangen om te verkopen op comissiebasis. We spreken dan een prijs af die u graag ervoor zou willen hebben mits reëel (ook een minimumprijs). Ik vraag hier dan een commissie voor van 15% op het verkoopbedrag. 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb